0523-231 239  |  info@schildersbedrijfhuiskes.nl

Schilderwerk

U woning of bedrijfspand moet er natuurlijk goed uitzien. Hierin vormt schilderwerk een belangrijk aspect. Goed verzorgd schilderwerk geeft een prachtige uitstraling en beschermt kozijnen, overstekken en boeien tegen alle weersomstandigheden.

Maar om dit zo te houden is goed onderhoud van groot belang. Verf heeft een goede beschermende functie, maar dient wel onderhouden te worden om deze functie te behouden. Wij maken alleen gebruik van professionele producten in voorbehandeling en de afwerking. Hierdoor zijn al onze klanten gegarandeerd van een lange duurzaamheid van de geschilderde elemeneten van hun woning of bedrijfspand.

Voordat u besluit om schilderwerk te laten uitvoeren door ons komen wij uiteraard langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u zelf de kleuren keizen, eventueel samen met ons advies.

Een belangrijk aspect wat wij ook graag voor u uitvoeren is houtrotpreventie en herstelwerkzaamheden. Wanneer wij stuiten op houtrot vervangen we deze delen graag voor u zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u gebruik maken van onze schilderdiensten? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord.
Deze pagina delen

Schildersbedrijf J. Huiskes

Schilderwerk Wandafwerking Glas

Meer informatie of een offerte-aanvraag?

Bel of mail ons dan. Wij komen graag bij u langs om onze werkzaamheden toe te lichten en een offerte te maken.

Schildersbedrijf J. Huiskes contact

Schildersbedrijf J. Huiskes
Kanaalweg west 84
7691 CB Bergentheim
Design & Realisatie: Sologic Webdesign